Unuk kupio baki skupocjenu ‘Louis Vuitton’ torbu, pa ostao bez teksta kada je vidio za šta je starica koristi…

Objava na društvenoj mreži u Tajvanu postala je viralna senzacija nakon što je korisnik otkrio da njegova baka krivo koristi dizajnersku torbu koju joj je poklonio.

Image and video hosting by TinyPic

U objavi (na kineskom) piše da baka nije shvatila da je njezina torba poznata Louis Vuitton torba te da ga je prilikom jednog druženja dočekala s torbom punom svježih namirnica i svježom ribom.

Uzbuđeno mu je rekla da je nova torba iznimno vodootporna, ali pomalo teška.

Torba ‘Neverfull’ (‘Nikad puna’) iznimno je cijenjena u Aziji i diljem svijeta te se prodaje po cijeni od 1.100 američkih dolara.

U objavi korisnik objašnjava da mu je dojadilo gledati kako njegova baka godinama koristi staru torbu te da joj je htio pokloniti novu skupocjenu.

Premda je priznao da je ostao bez teksta kada je vidio svoju baku kako mu maše s torbom punom svježe ribe, rekao je da je odlučio ne napomenuti joj da griješi kad je vidio koliko je sretna zbog nove torbe.

Objava je do sada lajkana više od 31 hiljade puta.

Image and video hosting by TinyPic

‘Tvoja je baka sigurno najdotjeranija osoba na pijaci, vjerojatno hoda kao da je modnoj pisti. Čak je i ribi porasla vrijednost!’, napisao je jedan korisnik.

Drugi se korisnik referirao na glasinu da je Louis Vuitton prtljaga putnika na Titanicu preživjela potapanje. ‘Nije ni čudo da Louis Vuitton torba ima tako dobru reputaciju: traje jako dugo i iznimno je izdržljiva!’